Tren Smart

Jeg er en stor fan av effektiv trening. Tid er for meg (og de fleste) en begrenset ressurs. Det gjelder å få så mye (eller så bra) trening som mulig ut av den tiden som er til rådighet. Selv er jeg blitt ganske flink til å utnytte de mulighetene jeg har, det gjelder bare å se dem når de er der. Noen av mine triks er å alltid ha med treningstøy så jeg kan trene i en ledig halvtime, bruke transportetapper til trening (til og fra jobb er jo glimrende!) og kutte tv-tid til fordel for trening (evt trene foran tv-en, som jeg gjør på sykkelrulla i stua). Er jeg på SATS og trener styrke, ja da tar jeg alltid stabilitetsøvelser mellom settene. To fluer i en smekk 🙂 Og slik går dagene.

Nå har det kommet en ny bok som kan inspirere deg til å trene smart i hverdagen (og på ferie såklart). Og i motsetning til andre bøker jeg har sett på området, er denne så konkret og enkel at jeg tror den vil bli nyttig for mange. Her får du masse motivasjon og kunnskap om hvordan du kan komme i bedre form og tid til å skvise trening inn i en hektisk livsstil. Boka inneholder mange forslag på program, inspirerende case fra næringslivet og på kjøpet får du tips om gode og sunne oppskrifter (jeg har smakt, de er digge!). Jeg er kanskje noe farget av innholdet, jeg har nemlig sneket meg med i denne boka fra Hegnar Media 🙂

Hegnar Media har nettopp utgitt boken Tren Smart. Jeg fikk være med i den og fortelle litt om hva jeg liker med triathlon og hvordan du kan få inn trening i en aktiv hverdag.
Hegnar Media har nettopp utgitt boken Tren Smart. Jeg fikk være med i den og fortelle litt om hva jeg liker med triathlon og hvordan du kan få inn trening i en aktiv hverdag.

Bonusen med denne boka (synes jeg) er at det følger med en paperback-bok (Jeg trener smart) med massevis av gode øvelser. Her viser forfatterne Tessa Sørensen og Eline Hvamstad deg effektive og smarte måter å trene ulike muskelgrupper på. Nyskapende er boka også, med QR-koder så du kan se video på mobilen av de ulike øvelsene. Smart!

En av mine favorittøvelser i boka er slynge/catslide-sirkelen som er beskrevet på side 98-99. Den er veldig lik de core-øvelsene jeg gjør for å bli sterkere. Her får du funksjonell styrke som vil hjelpe deg både med svømming, løping og sykling. Gjør du denne riktig vil det brenne godt i magen og du vil garantert bli sterkere. Kanskje sixpacken kommer også?

Særdeles effektiv treningssirkel. Gjør denne to ganger i uka og du vil merke stor forskjell!
Særdeles effektiv treningssirkel. Gjør denne to ganger i uka og du vil merke stor forskjell!

Boka kan bestilles på nett fra Hegnar Media.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

7 kommentarer om “Tren Smart

  1. Jeg har også med meg treningsbagen rundt forbi i håp om å snike til meg en økt. Sykler hjem om vi reiser langt bort, løper hjem om vi drar på besøk. Trener styrke hjemme i stua om jeg er alene hjemme med ungene eller sitter på rulla. Å sitte på rulla i kjelleren i mai å kjøre terskeløkt er jo ikke det man ønsker, men det er 100% bedre enn å la være. Muligheten for trening finnes nesten alltid, man må bare omfavne mulighetene :):) takk for en inspirerende blogg!

    1. Så bra Nina! Ja, det er kjipt å sykle på rulla inne når isen endelig er borte og alt ligger til rette for utesykling. Men, bedre å sykle inne enn å ikke sykle! Gjorde det selv i går, da mannen ville på golfbanen etter at Magnus var lagt. Stå på!

      1. Hovedmålet er IM Kalmar og IM Haugesund. Men jeg skal også delta på hove og sikkert noe annet gøy som dukker opp etterhvert. Dette er min første sesong med lengre tri-konkurranser så det blir kjempe spennende. Heldigvis har jeg Kristin Lie på laget som har hjulpet meg siden august, så jeg er sikker på at jeg skal klare å passere mållinjen i Kalmar. Mannen skal også delta på nxtri og må innrømme at det å være support der blir også en høydare!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s