Fitness på Sunwing

Ving sine Sunwing-hotell har treningssenter og en aktiv timeplan for store og små. Sandy Bay Beach-hotellet ved Ayia Napa er intet unntak. I går var jeg med på en Core-time i regi av SATS (Ving og SATS samarbeider for at folk på ferie skal holde seg i form, det er jo heelt supert!). Det var faktisk helt fullt, og det i en stor sal (den største salen jeg har sett på et Sunwing-hotell). Tydelig at folk vil være aktive på ferie!

Fullt hus på gårsdagens core-time i regi av SATS på Sunwing Sandy Bay Beach. Fint å avslutte dagen med skikkelig magetrening!
Fullt hus på gårsdagens core-time i regi av SATS på Sunwing Sandy Bay Beach. Fint å avslutte dagen med skikkelig magetrening!

Jeg kom rett til timen etter en aktiv dag bestående av tre timer sykling, 45 min løping og 65 min hard svømming. Det ble en tøff økt når hele kroppen allerede var sliten, og det var ikke bare meg som svettet. Dette var bra! 25 min effektiv coretrening ble resultatet og jeg tipper at jeg kjenner det i magen i morgen.

For øvrig er treningssenteret veldig bra her, med fire tredemøller, en ellipse og mange apparater for å trene styrke. Pluss i margen for frivekter, vektstenger og kettlebells. Her kan man virkelig kjøre seg hardt om man ønsker. Senteret ligger like ved siden av Lollo og Bernie sitt Miniland, noe som er fint for oss foreldre. Da er vi aldri langt unna hvis minstemann ikke vil leke alene.

IMG_3008 IMG_3006

Sunwing Sandy Bay Beach har også et sportsbasseng med to baner på 25 meter, perfekt for de som vil svømme i ferien. Vannet her er imidlertid ikke like oppvarmet som i de øvrige bassengene. For de fleste nordmenn holder det likevel lenge med 22 grader. Jeg svømte 4000 meter og brukte 65 minutter på det. Programmet mitt var skikkelig hardt, og derfor holdt jeg varmen sånn akkurat. Det er stor forskjell på å bade en liten stund og å trene en time eller to, derfor holder de fleste trenings/konkurransebasseng mellom 26-28 grader. Men – 22 grader i sola var faktisk ok 🙂

4000 meter gikk unna på 65 minutter. Det gjaldt å holde kroppen i gang for å holde på varmen :-)
4000 meter gikk unna på 65 minutter. Det gjaldt å holde kroppen i gang for å holde på varmen 🙂
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Fitness på Sunwing

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s