Spise ute med barn i Ayia Napa

Vi har akkurat kommet hjem fra en veldig god middag på Tequila, en meksikansk restaurant mellom hotellet og Ayia Napa. I går spiste vi på Yo’Thai enda litt nærmere byen, og begge stedene var supre å ha med  barn på. Jeg tipper at de fleste restaurantene her er super barnevennlige. Ut fra antall lekeplasser å dømme i hvert fall.

Den meksikanske restauranten Tequila hadde et veldig fint lekerom med mange ulike kjøretøy for barn i ulike aldre, et lekehus med sklie og taustige, huskestativ og karusell. Veldig greit sted å være mellom bestilling og matservering (selv om det bare var 10 minutter!).
Den meksikanske restauranten Tequila hadde et veldig fint lekerom med mange ulike kjøretøy for barn i ulike aldre, et lekehus med sklie og taustige, huskestativ og karusell. Veldig greit sted å være mellom bestilling og matservering (selv om det bare var 10 minutter!).

Så godt som hver restaurant vi går forbi har lekeplass for barn enten inne eller ute, alle «innkasterne» er super hyggelige mot Magnus og der det finnes buffeter spiser barna gratis. I morgen skal vi spise på en gresk buffet, til 10 euro per person inkludert drikke. Når Magnus er gratis blir det en særdeles god deal for oss. Han spiser jo nesten like mye som det vi gjør!

Tilbake til våre to restaurantopplevelser så langt. Vi har holdt oss unna barnemenyene. De inneholder det samme over alt og gir ikke Magnus verken næring eller en matopplevelse. Vårt råd er å bestille mat til barna fra de voksnes forretter. Her er det mange retter som passer for barn, prisen er god og dersom ikke alt spises opp er det ok for oss å overta maten etterpå. I går fikk Magnus Chicken Balls på spyd og Crispy Duck vårruller. I dag ble det quesedillas med kylling. Alt falt i smak og vi spiste fornøyd restene 🙂

En fornøyd gutt med kyllingballer på spyd (kyllingkjøtt på spyd altså). Sausen som fulgte med var ifølge M "veldig spesiell" så han spiste dem bare.
En fornøyd gutt med kyllingballer på spyd (kyllingkjøtt på spyd altså). Sausen som fulgte med var ifølge M «veldig spesiell» så han spiste dem bare.
Så fornøyde var vi etter nydelig mat i store mengder. Magnus sjarmerte alle og vi skal helt klart tilbake hit i løpet av uken. Nam!
Så fornøyde var vi etter nydelig mat i store mengder. Magnus sjarmerte alle og vi skal helt klart tilbake hit i løpet av uken. Nam!

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s