Vel fremme på Kypros

Vi har landet og kommet oss vel frem til hotellet vårt her ved Ayia Napa. Det er 19 grader i skyggen og reisen har gått veldig fint, selv om jeg gjerne skulle sovet en time eller to underveis. Magnus var snill og blid hele veien, han er faktisk en drøm å reise med.

Magnus var fornøyd med min nye visor. Han fikk skygge for sola og kunne kikke ut av vinduet hele flyturen.
Magnus var fornøyd med min nye visor. Han fikk skygge for sola og kunne kikke ut av vinduet hele flyturen.

Vi har fått en veldig fin leilighet som kalles «Royal Family». Velkomstpakke med blomster, vin og frukt ventet på bordet da vi kom. Stor stas!

Velkomstpakke

Gutta fikk heldigvis sove litt på veien hit, så de har allerede løpt til bassenget for å bade. Magnus har kjent på vannet og det var «godt og varmt, mamma!». Det er digg med oppvarmet basseng nå i starten av sesongen. Vi gikk også bortom sportsbassenget som i følge Vings nettsider ikke var oppvarmet, men jo da, her også var det godt og varmt 🙂 2 stk baner på 25 meter hver – her skal det svømmes! Jeg skal nemlig være med på 1500 meter på Marienlyst Open om en uke, det gjelder å holde svømmeformen ved like!

Strålende fornøyd over å finne et sportsbasseng med TO baner og oppvarmet vann. I LOVE IT!!!
Strålende fornøyd over å finne et sportsbasseng med TO baner og oppvarmet vann. I LOVE IT!!!

Da vi kjørte fra flyplassen regnet det kattunger, og det er meldt regn i to dager til. Nå er imidlertid solen kommet frem, og jeg håper virkelig de verste regnskurene har vært her nå. Jeg har ikke lyst til å møte sånt uvær mens jeg sykler alene. Krysser fingrene!

Magnus sovnet på bussen og våknet ikke før etter en stund sovende på benken ved inngangspartiet på hotellet. Hvor har han arvet dette sovehjertet fra?
Magnus sovnet på bussen og våknet ikke før etter en stund sovende på benken ved inngangspartiet på hotellet. Hvor har han arvet dette sovehjertet fra?

Magnus er i perlehumør, sikkert fordi han fikk sove en strekk på bussen hit. Han løper hit og dit og gleder seg over alt som er å se. Lollo og Bernies miniland er inspisert og godkjent (det er ikke åpent i dag, men Magnus fikk kikket inn vinduene). Ellers er resten av området STORT med flere bassenger. Det er et skikkelig bra minimarked her og flere restauranter. De som kjenner Sunwing-konseptet fra før vet at her får man god mat både for liten og stor. Gull verd for en aktiv familie (og for alle typer familier!). Vi kjøpte mat i butikken og laget en rask lunsj på kjøkkenet vårt, men gleder oss stort til middag 🙂

Lollo og Bernie!

Jeg har selvfølgelig sjekket aktivitetsplanen og håper å få være med på yoga på søndag morgen. SATS Core i morgen kveld frister også. Nå er det ut på løpetur mens gutta skal på velkomstmøte og holde seg oppdatert på utfluktsfronten. God helg!

Glade for å endelig komme inn på hotellrommet. Eget soverom, fint bad, kjøkken, stue og terrasse. Akkurat sånn det bør være på ferie :-)
Glade for å endelig komme inn på hotellrommet. Eget soverom, fint bad, kjøkken, stue og terrasse. Akkurat sånn det bør være på ferie 🙂

 

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s