Alt pakket og klart

Vi har brukt ettermiddagen på å pakke klær, utstyr, treningstøy og sykkel. Sportsdrikk, gels, kosttilskudd og solkrem er også med. Det er jammen godt at vi reiser med Ving og skal bo på Sunwing, for da kan vi ha med 30 kg hver – uten å betale ekstra! Passer bra når Fullfart Lingsom skal på tur med familie.

Sånn ser det ut når en idrettsutøver med familie skal på tur. Denne gangen pakket vi faktisk veldig lett!
Sånn ser det ut når en idrettsutøver med familie skal på tur. Denne gangen pakket vi faktisk veldig lett!

Det blir en spennende tur. Det første treningsprogrammet jeg fikk tilsendt fra Hans inneholdt noe sånt som drøye 30 timer trening. 3-5 timer sykkel + svøm og løp hver dag. Hæ? Jeg måtte sende mail tilbake og si at det var kanskje i overkant på seks dager når jeg har med familien på tur… Hæ? Det hadde han ikke fått med seg, at mann og barn skulle være med. Og etter noen meldinger frem og tilbake på chatten på Facebook kom det nytt forslag på treningsprogram (veldig fint med tilgjengelig trener!). Denne gangen på 23 timer. Litt lite synes jeg plutselig, men nå har jeg i hvert fall to program å gå ut fra 🙂 Så skal vi forsøke å gjøre det til en uke med aktiviteter for både mor, far og barn.

 

Sånn ser opplegget med minst trening ut. Ser ut som at det blir nok med trening også her, men det er mulig vi legger til litt om det passer med timeplanen til resten av crewet :-)
Sånn ser opplegget med minst trening ut. Ser ut som at det blir nok med trening også her, men det er mulig vi legger til litt om det passer med timeplanen til resten av crewet 🙂

 

Vi har også leid bil (en Skoda Fabia som vi også kjører her hjemme) i tre dager, slik at vi kommer oss over til andre siden av øya. Der skal det være veldig fint å sykle, diverse severdigheter og noen fine golfbaner. Fin distanse å sykle tilbake til Ayia Napa skal det også være 😉

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s