Nye svømmebriller!

På Skiftesonen Live var jeg så heldig å få tak i et par nye svømmebriller fra Zoggs. Jeg har lenge lett etter nye briller, da jeg får store gogglemarks av mine Speedo Speedsockets. Merkene får jeg uansett, jeg har prøvd meg frem med slakkere strikk rundt hodet, ulik størrelse på nesebroen osv. Men andre briller har ikke vært like gode som mine Speedsockets, de har ikke holdt tett – en viktig egenskap for svømmebriller om du spør meg. Derfor har jeg holdt meg til brillene som lager merker, rett og slett fordi de sitter godt og holder vannet vekk fra øynene. Så har jeg heller tålt å gå på jobb med store brilleskiller og øyne som en panda/vaskebjørn 😦

Det kan det kanskje bli en slutt på nå. For jeg har denne uken fått testet mine nye Fusion Air svømmebriller fra Zoggs på to treninger. Dette sier reklamen om brillene:

«Fantastisk komfortabel brille! Myke luft puter holder vannet ute samtidig som de gir minst mulig trykk på huden rundt øynene.»

Lovende ord for mitt problem, og etter to økter kan jeg trygt si at reklamen holder det den lover. Resultatet var supert. Brillene er myke og gode å ha på, de sitter godt og de lager mindre merker enn mine gamle favoritter. De sitter til og med på når jeg stuper uti 🙂 Noen merker får jeg fortsatt, men de er klart mindre enn før og det er resultat godt nok for meg. Jeg kunne til og med svømme en hel økt uten å ta de av, for her var det ingen antydning til gnaging eller feil passform. De satt som et skudd, jeg merket egentlig ikke noe til brillene underveis! Jeg hadde veldig god sikt med brillene på, og siden min versjon har «mirrored glasses» kan jeg også bruke brillene når jeg svømmer utendørs (Frognerbadet åpner om en drøy måned!). Nå ser jeg frem til mange flere treninger og kanskje kollegene mine kan slutte å mobbe meg for merkene mine?

Brillene leveres for øvrig med fem ulike farger på nesebroen. Her kan du skifte mellom hvit, rosa, gul, grønn og blå, alt avhengig av dagsform og preferanse. Det følger med to størrelser av hver farge, slik at du enkelt kan bytte til den nesebroen som passer deg best.

Her ser du brillen på:

Kari med Zoggs Fusion Air

Merker etter to timer tøff trening på Tøyenbadet, men mye mindre enn før! Etter morgentrening på Domus idag (kun en time rolig trening) var merkene enda mindre, og spesielt under øynene merker jeg stor forskjell 🙂

Gogglemarks Zoggs Fusion Air

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

2 kommentarer om “Nye svømmebriller!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s