Forkjøla – igjen!

Skal man trene eller ikke under sykdom? Tja, det kommer vel an på sykdommen. Mange sier at om man ikke har feber og det sitter «over halsen» så går det greit. Det var det jeg forholdt meg til da jeg onsdag i forrige uke ble forkjøla. Nå har det imidlertid gått en uke, og den lille forkjølelsen som jeg forsøkte å unnslippe har igjen meldt seg. Det hjalp altså ikke å ta en dag helt fri og trene litt roligere de neste dagene.

Det banker i øra og gjør vondt i hodet. Dessuten er nesa så tett at jeg knapt får puste uten konstant bruk av saltvannspray. Hele forkjølelsen har satt seg «over halsen» som det så fint heter, og feberen har holdt seg langt unna, men etter en prat med Hans har vi funnet ut at det er best å ta det helt med ro noen dager. Kroppen må få tid til å jobbe med sykdommen (eller kanskje mest mot den!), og det gjør den best helt uten trening, ifølge Hans. «Hvis vi bare trener litt med sykdom i kroppen, tar det mye lengre tid å bli frisk igjen,» sier han.

Så – da sitter jeg her. Med et hode som gjerne vil trene. Helst 5 timer om dagen. Og en kropp som helst vil sove, gjerne 15 timer i døgnet. Kommer noen dager uten trening til å ødelegge all den gode treningen jeg har gjort i vinter? Jeg tipper nei og satser på at det skal gå bra, men akkurat nå er det bare innmari kjipt å være i dårlig form. Kanskje påskesola og noen dager på hytta kan få meg i godt humør og bedre form igjen. Uansett – GOD PÅSKE!

Påskeegget på jobb var av den STORE sorten. Ikke spesielt lurt med så mye sukker til en forkjøla kropp kanskje, men skitt au. Det er jo påske :-)
Påskeegget på jobb var av den STORE sorten. Ikke spesielt lurt med så mye sukker til en forkjøla kropp kanskje, men skitt au. Det er jo påske 🙂

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Forkjøla – igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s