Seier i Lighthouse Triathlon

Ble møtt av trener Hans Daugaard Nilsson og Susanne Buckenlei rett etter målgang. En god dag for Professional Endurance Team!
Ble møtt av trener Hans Daugaard Nilsson og Susanne Buckenlei rett etter målgang. En god dag for Professional Endurance Team!

Det smaker alltid godt å vinne, men det smaker ekstra godt å vinne etter 10 tøffe dager på leir og med en kropp som fungerer overraskende godt. I dag var en slik dag hvor kroppen tok meg på senga. Jeg hadde forventet en sliten og tom kropp, og ventet faktisk helt til i går ettermiddag med å melde meg på Lighthouse Triathlon nettopp fordi kroppen og motivasjonen ikke var helt på topp. Heldigvis fikk Henrik Oftedal og coach Hans meg over på bedre tanker (og en liten peptalk med Mette hjalp godt). Da påmeldingen var gjort gjensto det bare å glede seg til start, selv om løypa var blitt 2 km lenger enn oppsatt på sykkel og 1 km lenger på løp grunnet flytting av skiftesonen.

Starten gikk litt over 08 på morgenen, et tidspunkt med normalt rolige forhold i havet. Men det er storm på vei og svømmingen var i dag preget av STORE bølger, der vi tok oss to runder runt en trekantbane på 750 meter. Jeg var første dame på 22.55 og fjerdemann totalt opp av vannet. Skiftesonen gikk greit, selv om jeg var svimmel etter alle bølgene. Syklingen på 37 km hadde motvind rett forfra siste 18 km og sidevind første delen. Ikke optimalt og uten temposykkel og tribars ble det en tung affære. Pluss i boka for at jeg ikke bremset i svingene 🙂 1.21 i sykkeltid sier litt om forholdene, jeg kjørte samme løype i går i helt rolig tempo og fikk da 1.22… Motvind og medvind har mye å si for tidene!

Med Magnus før start

Den store oppturen i dag var at jeg løp bra. Rakk en liten prat med Hans før start og fikk beskjed om å ta det pent og kontrollert opp til fyret (7,5 km) og kjøre hardt derfra og hjem (7 km). For første gang klarte jeg å løpe progressivt og de siste seks kilometerne var de raskeste med et snitt på 14 km/t 🙂 14,5 kilometer ble løpt på 1.09.28 inkludert skiftesone og det er jeg utrolig fornøyd med. Spesielt med tanke på at jeg har løpt 5 ganger i uken de to siste ukene og trente tøff styrke på bein i forgårs.

Henrik Oftedal i Playitas

Henrik Oftedal stilte også til start, med en tung kropp stinn av trening. Han svømte bra synes jeg og vant klassen sin, men han syntes selv det var en tøff dag på jobb. Ikke rart med alt den mannen har gjort av trening her nede. Dagens konkurranse var trening, Henrik, du kommer STERKT tilbake når det virkelig gjelder! Beste herre totalt ble Konstantin Bachor fra Tyskland. 

Resultatlisten viser at jeg fikk 24.plass totalt og var klart første dame gjennom hele løpet. Full racereport kommer senere! Nå blir det middag 🙂

Da vi var på Playitas i fjor, var Magnus redd stedets maskot Sharky. I år er de bestevenner og i dag koste de seg godt mens jeg jobbet hardt ute i løypa.
Da vi var på Playitas i fjor, var Magnus redd stedets maskot Sharky. I år er de bestevenner og i dag koste de seg godt mens jeg jobbet hardt ute i løypa.
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

5 kommentarer om “Seier i Lighthouse Triathlon

  1. Tillykke…. flott at all treningen slår positivt ut. Trener selv hver dag for å beholde min posisjon som # 1 på rankingen som Årets spiller på Adeje/Tenerife. Runden i dag ble avlyst p.g.a regn, den neste er kommende lørdag.

    1. Takk for det Oddbjørn! Best å være nummer 1 🙂 Det regnet faktisk på Fuerteventura i dag også, vi venter stormvær på mandag. Lykke til med golfen, viktig med kontinuitet i treningen vet du!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s