Vel fremme i Playitas

Du vet det blir en bra leir når du får nødutgangseter på flyet og ekstremt god plass til beina. Jeg fikk til og med sovet en times tid, maten ombord var god og selskapet upåklagelig. Espen, Alexander, Mette og jeg delte exit-raden og koste oss på turen nedover. Og nå er vi altså på plass. Sjekket inn og ferdig trent for dagen. Fått i oss et godt måltid middag i buffetrestauranten og er klare for å sette sammen sykler før vi kommer oss i seng.

Alexander og Espen var godt fornøyd med plassene på flyet.
Alexander og Espen var godt fornøyd med plassene på flyet.

I morgen venter en rolig dag, med mye trening. To timer i bassenget, to timer på sykkelen og en time løp. Alt er mulig i Playitas, dette mekka for triatleter. Flere har base her gjennom vinteren, slik som min trener Hans og samboeren Susa. De bor her av og på fra januar til april. Andre kjente navn er sølvmedaljevinnerne fra OL, Lisa Nordén og Javier Gomez. Jeg håper å få treffe noen av «kjendisene» under oppholdet. Det er alltid stas å møte de beste i verden og høre hvordan de trener.

Her er vi klare for løpetur etter flyturen. Sportssjef Arild Tveiten med tvillinger i vogn. Mette og jeg er glad vi har barnefri første uken :-)
Her er vi klare for løpetur etter flyturen. Sportssjef Arild Tveiten med tvillinger i vogn. Mette og jeg er glad vi har barnefri første uken 🙂

Vi er en stor gjeng som drar, 19 totalt. Det var et syn på Gardermoen der vi tok opp nesten hele køen med våre store bager og sykkelkofferter. Hele juniorlandslaget og noen seniorutøvere med deres familier, det blir noen kilo!

Planen er selvfølgelig å trene mye. Vi har to timer i bassenget hver dag. I tillegg skal jeg ha fem løpeøkter og sykkeløkter i uka. Det blir spennende å se hva jeg tåler, og jeg har fått streng beskjed av Hans om å lytte godt til kroppen underveis. Det blir uvant å svømme så mye, spesielt siden det er på langbane. Men jeg har god tro på at kroppen er forberedt. Jeg har lagt bak meg en veldig god 8-ukers periode med trening. Nøkkelen blir å holde seg frisk og hvile nok mellom øktene.

Her er Julie og jeg klare for leirens første økt. Vi har fått selskap av Motala triathlongymnas her nede, hvor Julie går. Det blir gøy å være en stor gjeng på leir igjen!
Her er Julie og jeg klare for leirens første økt. Vi har fått selskap av Motala triathlongymnas her nede, hvor Julie går. Det blir gøy å være en stor gjeng på leir igjen!

I dag var det løping etter flyturen for å løse opp i stive bein. Jeg tok med meg en gruppe inn i «ørkenen» mens de fleste løp til «the Lighthouse». Vår tur ble 9,2 km i sone 1, turen til fyret ble visst godt over 14 km. Etterpå ble det en dupp i bassenget (kaldt vann) for å kjøle ned knær og legger før vi tøyde 30 min i treningssenteret. Klar til dyst igjen i morgen!

 

Jentene var godt fornøyd med å ha gjennomført første treningsøkt. Og for en samling med bra damer! Dette kommer til å bli en helt super treningsleir. Jeg gleder meg :-)
Jentene var godt fornøyd med å ha gjennomført første treningsøkt. Og for en samling med bra damer! Dette kommer til å bli en helt super treningsleir. Jeg gleder meg 🙂
Landslaget sponses av Squeezy og det nyter hangarounds som meg godt av. Et lite lager som forhåpentlig holder en stund ut i leiren!
Landslaget sponses av Squeezy og det nyter hangarounds som meg godt av. Et lite lager som forhåpentlig holder en stund ut i leiren!

 

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Vel fremme i Playitas

  1. Kos deg så mye du klarer på Playitas Kari. Jeg er som sagt utrolig misunnlig (+ litt bitter for at jeg må sykler med vintersko, skoovertrekk og fortsatt fryser på beina), men tar det igjen til neste år. Som Hans har sagt til deg så må du være veldig veldig obs på kroppens signaler og ha lav terskel for å kutte ut planlagte økter om kroppen ikke er helt pigg. Du skal tross alt holde deg frisk og har et lite overskudd til restitusjon i 2 uker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s