Avtale med Stabækklinikken

Yes! Endelig er avtalen som sikrer forebygging og behandling av skader i boks. Stabækklinikken blir min samarbeidspartner for 2013 slik at kroppen min kan være fit for fight gjennom hele sesongen. I fjor brukte jeg tusenvis av kroner på behandling, så denne avtalen betyr færre utgifter for meg. Den gir meg også trygghet siden terskelen for å gå til behandling blir mye lavere når jeg slipper å tenke på kostnadene.

På Stabækklinikken har de flere fysioterapeuter. En super gjeng med behandlere som har lang erfaring med idrettsutøvere og idrettsfysioterapi. Blant annet har de jobbet med Norges Ishockeyforbund og Stabæk Fotball. Dessuten har Stabækklinikken stor kapasitet og lang åpningstid, perfekt for en travel mamma/idrettsutøver. Kan ikke min faste fysioterapeut stille opp på kort varsel, er det heldigvis flere på klinikken som kan steppe inn. Jeg føler meg godt ivaretatt! Stabækklinikken holder nå til på Røa, i tredje etasje på Røa Senter.

Først og fremst vil det være Kristoffer Torgersen som behandler meg. Han er fysioterapeut for A-laget til Lørenskog ishockey og spiller selv hockey for Jutul i 1. divisjon. Kristoffer har utviklet seg mye som behandler de to årene jeg har gått til ham. Han er god på å stille diagnose, se ting i sammenheng, sette nåler og bruke «torturinstrumenter» som Graston og skyte med trykkbølgepistol. Han kan mye om kinesiotaping, en teknikk jeg har brukt mye for å holde vonde muskler og sener i sjakk gjennom fjorårssesongen. Kristoffer gir meg også øvelser (straffetrening) for å forebygge skader. Pluss i margen for at han er tilgjengelig på sms, svarer raskt og til og med fikser hjemmebehandling for meg ved behov.

Kristoffer Torgersen er min faste fysioterapeut.
Kristoffer Torgersen er min faste fysioterapeut.

I dag skal jeg til Kristoffer for å få satt noen nåler i mine veldig stramme nakke- og skuldermuskler. Det er stor forskjell på bevegeligheten i skuldrene mine, så jeg har fått beskjed om å tøye spesifikt og gjøre litt om på svømmeteknikken og pustingen for å skape bedre balanse. Nå er det helt vanlig å være mykere på en side, men med mine treningsmengder blir det fort skjevheter videre i systemet. Derfor ønsker vi å ta tak i dette nå.

Dette håper vi å få rettet opp noe i løpet av de neste ukene.
Dette håper vi å få rettet opp noe i løpet av de neste ukene.
Her har Kristoffer satt nåler for å løse opp i muskelknuter.
Her har Kristoffer satt nåler for å løse opp i muskelknuter.

Har du fysiske skader eller murringer du gjerne vil få sett på, anbefaler jeg gjerne denne gjengen til andre. Jeg gleder meg masse til å samarbeide med dem i året som kommer.

Stabækklinikken

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s