Svøm langt!

Svøm Langt Kreta

«Svøm langt» er Norges Svømmeforbunds årlige mosjonskampanje, som foregår i perioden 1. januar til 31. mars hvert år. I år kan du svømme deg til Kreta ved å registrere dine svømte meter i perioden. For å være med i konkurransen må du som voksen svømmer over 10.000 meter i perioden. Barn under 13 år kan klare seg med 2.500 meter. Det er ulike premier, men hovedpremien er altså en tur til Kreta. Og premien går ikke til den som har svømt lengst, alle som er med kan vinne!

På Domus Atletica er det mange ivrige deltakere, som flittig registrerer sine svømte meter etter endt økt. Faktisk vant Domus den interne konkurransen svømmehaller i mellom i 2012, med 641 deltakere (klasse C – over 100.000 besøkende årlig).

Slik blir du med!

Det er ikke for sent å registrere seg. Du kan enten skrive ned hver økt på et skjema du får i svømmehallen, eller du kan registrere deg som deltaker på nettet. Det siste er det enkleste, for skjemaene blir fort våte og ødelagte når du står dryppende våt for å skrive. Er du som triatleter flest har du sikkert oversikt over hvor langt du har svømt hittil i perioden, og da fører du bare opp disse øktene også.

Sånn ser mitt skjema ut etter noen uker i svømmesekken. Burde registrert meg på nett, men har ikke kommet så langt!
Sånn ser mitt skjema ut etter noen uker i svømmesekken. Burde registrert meg på nett, men har ikke kommet så langt!

I 2013 er det 18. gang Norges Svømmeforbund arrangerer kampanjen, i godt samarbeid med svømmehaller over hele landet som står som lokale arrangører. Du kan lese mer om kampanjen på de fyldige nettsidene Svøm Langt. Du kan selvfølgelig også like kampanjen på Facebook, og dermed få de seneste nyhetene og teknikktipsene rett i nyhetsstrømmen din. Her legger de også ut forslag til programmer!

Premiene

Voksen Hovedpremie: En ukes reise og opphold for 2 personer til destinasjonen Kreta, inkludert fly og hotell (utreise fra nærmeste flyplass hvor Apollo har flyreise). Premier 2-5: Et gavekort på weekendopphold for to personer på ett av Thon Hotels sine hoteller i Norge. Gavekortet har gyldighet frem til 31.12.2013.

Ungdom – 14-25 år Ungdom over 18 år er med i trekningen av hovedpremien for voksne. Premie 1-3: Et gavekort på weekendopphold for to personer på ett av Thon Hotels sine hoteller i Norge. Gavekortet har gyldighet frem til 31.12.2013.

Barn Hovedpremie: en ukes opphold for en familie (to voksne og to barn) til Kreta, inkludert fly og hotell (utreise fra nærmeste flyplass hvor Apollo har flyreise). 2.premie barn: Et gavekort på weekendopphold for to voksne og to barn med overnatting på ett av Thon Hotels sine hoteller i Norge.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s