Rabatt på massasje

Kun for tøffinger!

Mine vonde armer har nok en gang fått massasje av supersterke Sara Ertzaas på Røa Kiropraktorklinikk. På torsdag står beina for tur, det er godt å bruke hvileuken til å pleie kroppen ekstra godt. For selv om massasjen gjør veldig vondt, blir resultatet bra. Sara jobber knallhardt med min muskulatur, siden den har langt igjen til den «kjennes ut som smør». Her snakker vi knudrete og knutete muskulatur som trenger en real trøkk. Resepsjonsdamen ser medlidende på meg hver gang jeg kommer ut fra «torturrommet», det kommer både hyl og klynk der inne fra når jeg ligger på benken. Med vondt skal vondt fordrives, sies det jo.

Sara smiler bredt, men har tøffe klyper.
Sara smiler bredt, men har tøffe klyper.

Og jeg er helt sikker på at Sara vet hva hun gjør. Muskulaturen kjennes i hvert fall bedre etter å ha brukt henne siden jul. Og selv om blir noen blåmerker her og der, får det heller være sånn 🙂 Du kan garantert gi beskjed om du ikke ønsker knallhard massasje, meg for min del er det full pupp som gjelder.

I dag ser armene mine slik ut. Biceps har fått en massiv gjennomkjøring. Kommer til å ise ned senere i dag.
I dag ser armene mine slik ut. Biceps har fått en massiv gjennomkjøring. Kommer til å ise ned senere i dag.

Sara har bestemt seg for å gi egen rabatt til triatleter som ønsker massasje hos henne. Du får 50 min massasje for 500 kroner og en 25 min for 250 kroner. Veldig gode priser for svært bra massasje. Alt du trenger å gjøre er å ta opp telefonen og ringe Røa Kiropraktorklinikk på 22 06 43 80 og booke deg inn. Husk å nevne triatlonprisen, både ved bestilling og betaling.

Lykke til!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

3 kommentarer om “Rabatt på massasje

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s