Årets siste treningsuke

Det ble nesten 15 timer trening i juleuka. Det er jeg godt fornøyd med. Vi bodde endel av tiden hos mamma i Holmestrand, så da ble det familietid mellom øktene og mye kos for Magnus også når jeg var på trening. Han storkoser seg med «Tulletante Ingrid», onkel Mads og tante Brita mens mor (og far) trener.

Kristian og jeg har kjøpt oss Icebug sko med pigger. Helt gull å løpe i på glatte vinterveier.
Kristian og jeg har kjøpt oss Icebug sko med pigger. Helt gull å løpe i på glatte vinterveier.

Uke 52 så slik ut:

Mandag: Julaften ble feiret med 30 min rolig spinning, 30 min intensiv styrketrening og 10 min core. Fikk følge av Kristian og vi kunne godt syklet lenger, men visse familietradisjoner må følges på årets kanskje viktigste dag for en treåring. Derfor ble julestrømpe og barne-tv prioritert foran timevis med trening i dag.

Tirsdag: Hviledag

Onsdag: 50 min rolig løp på morgenen, med innlagte løpedrills og 100-metere med stigningsløp. 3 timer svømming etterpå, med 100×100 meter on 1.30 i Høyanghallen med Tom Remman og co.

Torsdag: 2 timer sykling på rulla i sone 1. Rullesykling er ikke min favoritt, men med Total Recall på dvd kom jeg meg gjennom med et nødskrik.

Med denne utsikten gikk fredagens to morgenøkter lett. Hvem vil vel ikke trene med en slik himmel over seg?
Med denne utsikten gikk fredagens to morgenøkter lett. Hvem vil vel ikke trene med en slik himmel over seg?

Fredag: 50 min løp på morgenen med innlagte løpedrills og 4x200m stigningsløp + 4×100 stigningsløp i motbakke. Deretter 1 time og 10 min svømming på Domus (3700 meter). Her gikk det helt rolig for seg, armene er fortsatt blytunge etter 100×100 på onsdag.  15 min core og 30 min stretching på kvelden som avslutning.

Lørdag: Løp 55 min rolig sone 1 på morgenen før det ble 1t og 15 min svøm på Hundsund med teknikk og intervaller. Kjørte hovedserie 12×25 fly on 30 + 15×100 fri on 1.30 + 10×50 drills med fingerpaddles og høy frekvens on 50.

Søndag: 2 timer på spinningsykkel, hvorav 45 min spinningtime. Rolig gjennomkjøring. Fulgte opp med 20 min intensiv core (ingen pauser) og 30 min stretching til slutt. Økta ble kjørt på SATS Storo, helt gull med et senter som åpner 08 på søndager!

Ikke min favorittøkt, men disiplin handler jo om å gjøre det man ikke har så lyst til også. Action DVD og selskap anbefales.
Ikke min favorittøkt, men disiplin handler jo om å gjøre det man ikke har så lyst til også. Action DVD og selskap anbefales.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s