Ny pers på 10 km!

Ingenting er bedre enn å runde av det gamle med litt god gammeldags blodsmak i munnen. I dag ble det ny pers på 10 km løp her i familien. Det var ikke jeg som sto for tiden 39.19, men Kristian som slo til og kom seg under 40-minutters grensa rett før utløpet av 2012. Grattis!

Jeg har visst at rekorden sto for fall en god stund, for Kristian har løpt til og fra jobb på tider som tilsier en 10 km tid godt under 40. Han har også løpt styggfort til og fra Hundsund svømmehall, det er nemlig slik vi fordeler treningene. En av oss må gjøre transportetappen om til trening, som regel er det Kristian som løper og jeg som svømmer 🙂

Kristian meldte seg på Tønsbergløpet i går (250 kroner  – sjekk tfik.no), og det skulle egentlig være 12 km. Målet var å løpe under 50 minutter. Men på grunn av dårlig vær og føreforhold i enkelte deler av løypa, ble løpet forkortet til 10 km – noe Kristian var veldig glad for innerst inne. Drømmen var jo å komme under 40 på mila.

Kristian satte ny familierekord på 10 km med dagens 39.19 på Tønsbergløpet. Nyttårsløpet hadde mange flere deltakere i fjor, men med dobbel fart på vindusviskerne i bilen på vei til Tønsberg var det nok mange som ble skremt av været. Skremt ble imidlertid ikke Are Hotvedt og Lars-Martin Hejll som også stilte til start på 10 km. Champagnebordet (av Mozell) sto selvfølgelig klart til løperne da de kom til mål. Det var også mulig å løpe 5 km.
Kristian satte ny familierekord på 10 km med dagens 39.19 på Tønsbergløpet. Nyttårsløpet hadde mange flere deltakere i fjor, men med dobbel fart på vindusviskerne i bilen på vei til Tønsberg var det nok mange som ble skremt av været. Skremt ble imidlertid ikke Are Hotvedt og Lars-Martin Hejll som også stilte til start på 10 km. Champagnebordet (av Mozell) sto selvfølgelig klart til løperne da de kom til mål. Det var også mulig å løpe 5 km.

I underkant av 50 stykker stilte til start på 10 kilometeren. Det var varmt og godt i været, med noen plussgrader og øsende regn. Isen var heldigvis borte, så IceBug ble byttet ut med Nike LunarEclipse. Det fungerte veldig fint. Løypa var litt kjedelig, langs Hortensveien fra Tønsberg, men Kristian sier han holdt motivasjonen ved å starte rolig og løpe fortere etterhvert. Da ble det rygger å plukke hele veien. Han holdt kontroll på farten de første fem kilometerne, målet var jo satt.

– Jeg løp det jeg hadde siste fem km for å komme under 40, og det var deilig at siste 800m var slak nedoverbakke! sa Kristian etter målgang. Som med en snittpuls på 183 ikke hadde mer å gi i denne omgangen.

Men bare vent, jeg skal trene og forhåpentlig knuse familierekorden i 2013!

Det var greit å vente på Kristian i messehall A i Tønsberg. Her var det vaffelsteking, saft og ikke minst traktorer å leke med. Tiden gikk fort og med en Twistbit her og der holdt Magnus humøret oppe hele veien. Neste år vil jeg være med, men i år sto det hviledag på programmet for min del, så da ble det hviledag med stor H. Godt nytt år alle sammen!
Det var greit å vente på Kristian i messehall A i Tønsberg. Her var det vaffelsteking, saft og ikke minst traktorer å leke med. Tiden gikk fort og med en Twistbit her og der holdt Magnus humøret oppe hele veien. Neste år vil jeg være med, men i år sto det hviledag på programmet for min del, så da ble det hviledag med stor H. Godt nytt år alle sammen!
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Ny pers på 10 km!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s