Den beste kveldsmaten

Etter en veldig hyggelig kveld med særdeles god mat og drikke i godt selskap i går, ble det en noe tøff start i dag. Jeg hadde en dårlig natt med søvn før jeg løp til byen for å hente bilen vi hadde satt igjen i går. Det sto 50 min rolig løp på programmet, så det ble noen ekstra runder i Frognerparken for å få de nødvendige minuttene. Det hadde kommet mye snø, og Frognerparken var nydelig med sitt hvite teppe på. Brøytemannskapene hadde vært ute før meg, så det var ikke noe problem å løpe heller 🙂 Digger mine Icebug sko!

Etter løpingen bar det til Hundsund for 75 minutter med svømming. Kroppen er fortsatt tung å svømme med etter onsdagens mil i bassenget, men i dag sto 15×100 on 1.30 + 10×50 on 50 på programmet. Intervaller, men ikke for hardt. Hans vil fortsatt at jeg skal ta det litt rolig siden jeg var syk en stund etter Tenerife-turen, jeg holdt meg i sone 3. Mens jeg svømte, koste Kristian og Magnus seg i varmebassenget, og Magnus er SÅ nærme å svømme helt alene. Jeg er en veldig stolt mamma!

Vel hjemme ble det middag før 45 min core og stretching sto for tur. Var egentlig innstilt på noen timer på sofaen, men kom meg på stuegulvet og fikk gjort den siste jobben. Det kjentes godt etterpå!

Sliten og fysen på noe søtt og godt, var jeg glad for at vi hadde blåbær, mango, mandler og vaniljekesam i huset. Det er min favorittdessert (ok, så er smågodt og sjokolade min egentlige, men ikke fullt så smarte favoritt). Men frukt, bær og nøtter er virkelig enkelt, godt og sunt! Med litt kanel på toppen og en kopp peppermyntete ble det skikkelig nam. Nå skal beina høyt i mine 2xu restitusjonstights mens denne herligheten skal nytes!

Så enkelt kan det gjøres. Frukt, bær og nøtter er godt for kroppen og stilner godtesuget mitt etter en lang treningsdag. Nam!
Så enkelt kan det gjøres. Frukt, bær og nøtter er godt for kroppen og stilner godtesuget mitt etter en lang treningsdag. Nam!
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s