Zoot Testpilot

Julenissen kom tidig. I dag fikk jeg to par Zoot sko i posten som jeg skal teste i tiden fremover. Jeg skal være Zoot Testpilot!

Disse skoene skal jeg forhåpentlig løpe mye i fremover. Zoot Ultra Kalani og Zoot Kiawe. Gleder meg!
Disse skoene skal jeg forhåpentlig løpe mye i fremover. Zoot Ultra Kalani og Zoot Kiawe. Gleder meg!

Zoot Ultra Kalani 2.0 er en nøytral løpesko på 278 gram. Den er laget for løpere som løper tungt, men nøytralt. Jeg løper fortsatt ganske tungt, så den passer nok midt i blinken for meg. Jeg vurderer å prøve den allerede i morgen.

Zoot Ultra Kiawe er en unisexsko utviklet sammen med tidligere ITU verdensmester Javier Gomez og Jordan Rapp. Med kun 6 mm drop fra hæl til tå og 196 gram er det en lett og flat konkurransesko utviklet spesielt for triathlon. Jeg satser på å bruke denne på intervalløkter og konkurranser neste år. Jeg er spent på å se hvordan hullene i sålen vil fungere, her skal nemlig vannet forsvinne ut istedet for å bli igjen i skoen. Jeg er også spent på om det blir færre gnagsår enn jeg har fått i mine Nike Lunaracer som jeg har brukt i konkurranser til nå. Innerdelen av skoen skal være laget for å løpe barfot i.

Så, da gjenstår det bare å prøve skoene. Planlegger å teste i hvert fall ett av parene i helgen.

 

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

En kommentar om “Zoot Testpilot

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s