På lag med Sara Nordenstam

For å bli raskere i bassenget må jeg trene med de beste. Da passer det jo godt at Sara Nordenstam har valgt å bytte klubb til den jeg er medlem av, nemlig Oslo Idrettslag. Velkommen til OI Sara, jeg gleder meg masse til å trene med deg fremover!

Sara Nordenstam er bronsevinner fra OL i Beijing. Nå bytter hun klubb til samme svømmeklubb som jeg er i, nemlig Oslo Idrettslag. Jeg ser frem til å trene med Sara i 2013!
Sara Nordenstam er bronsevinner fra OL i Beijing. Nå bytter hun klubb til samme svømmeklubb som jeg er i, nemlig Oslo Idrettslag. Jeg ser frem til å trene med Sara i 2013! (Bildet er lånt fra Saras Facebook).

For min del er planen å svømme med Oslo Idrettslag på Tøyen to ganger i uken. Da får jeg verdifull langbanetrening og ikke minst blir jeg en av de sakteste på trening. I stor motsetning til hvordan det er akkurat nå, hvor jeg på Domus eller Hundsund svømmer enten alene eller med andre triatleter på slep (inntil Mette og jeg trener samtidig igjen!).  Langbanetrening er mye tøffere enn kortbane, og siden jeg skal bli god på 1500 meter i åpent vann er det like greit å svømme i så lang basseng som mulig. Det er liten vits i å være god på kortbane når havet ikke byr på en eneste vegg å ta en vending på. Hver vending i basseng byr jo på en liten hvile for kroppen i tillegg til ekstra fart i det jeg sparker fra for en ny lengde.

Jeg skal fortsatt svømme kortbane 2-3 ganger i uken, siden det passer best med familie- og jobbkabalen å trene på Domus/Hundsund på morgenen.  Dessuten er det jo veldig trivelig å svømme sammen med gode venner flere ganger i uken. Men jeg håper at langbaneøkter med OI skal gi meg de ekstra girene jeg trenger for å bli hakket raskere og tøffere i vannet. Det blir sikkert veldig slitsomt i starten, men over tid vil det gi gode resultater. Og så gleder jeg meg selvfølgelig til å få snakket mer med Sara! Hun har vært i flere mesterskap og ikke minst OL, hun vet hva som må til for å bli best. Dessuten er Sara ei skikkelig ålreit jente. Som Nils Uno Davidsen (trener i OI) har jeg troen på at Sara langt i fra er ferdig som elitesvømmer, og jeg ønsker henne lykke til med satsingen frem mot neste OL.

Go Sara!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s