Syk :-(

Vel hjemme fra Tenerife,  men en sår hals og ekkel hoste ble med i bagasjen.

Som sagt i siste innlegg ble det store temperaturforskjeller for kroppen å forholde seg til på de fleste sykkelturene vi hadde på Tenerife. Resultatet er at jeg har vært syk de tre siste dagene. Tett nese, tett hode og tette lunger – og ingen trening. Passer godt da at programmet kun inneholder hviledager, og at det er nok av andre ting å ta seg til her hjemme. Familie, klesvask og dorullnisser for eksempel!

Det var kjempegodt å se Magnus igjen fredag morgen. Jeg fikk tatt ham sovende opp av sengen torsdag kveld, men han så meg ikke før i totiden på natten da han kom løpende inn og måtte tisse. Det gikk noen sekunder før han skjønte at det var jeg som lå der, mammaen hans. Etter flere stryk over håret sa han bare «Mamma!» og ga meg en stor kos. Det ble en koselig fredagsmorgen også, selv om hodet mitt var fullt av vatt og halsen full av slim. Jeg har aldri vært borte fra Magnus i to uker før, det spørs om det kommer til å skje igjen.

I dag satte vi igang med juleforberedelser hvor dorullnisseproduksjon sto først på listen. Vi har samlet doruller siden sommeren og hadde derfor nok råmateriale å ta av. Med gavepapir fra IKEA rundt kroppen og røde filtluer ble det jammen liv i nissene våre. Flere hoder er kjøpt inn, så satser på at det blir laget flere av disse i dagene som kommer. Pepperkaker står for tur neste helg!

Når ikke det er trening på timeplanen blir det tid til andre ting.
Vel hjemme fra treningsleir har det blitt familiekos og juleforberedelser i heimen.
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

4 kommentarer om “Syk :-(

 1. Hei, og takk for sist, det var hyggelig å møte dere, og få presentert Adeje som er utenfor alfarsvei, men et enestående sted på øya, sist onsdag var det julemarked. Det var trist å høre at du var syk de siste dagene, men det er ikke uvanlig at temperaturforskjellene på denne årstiden kan slå uheldig ut.
  Ha det godt og God Jul – vi reiser nordover på tirsdag.

  1. Hei Oddbjørn! Ja, det er kjedelig å være syk. Da er det kun hvile og restitusjon som gjelder. Passer heldigvis godt inn, siden det uansett skulle være hvileuke nå. Men litt aktivitet hadde vært fint å få med seg. God tur hjem i morgen, og takk igjen for nydelig mat og en super sightseeing. Hils kona og si takk for «bolitas de coco». Jeg fant dem i butikken til slutt og fikk kjøpt med noen poser hjem. De ble en stor hit!

   1. Hei, skal det være noen flere “bolitas de coco”. så må du si ifra. Jeg har også et bilde fra La Rambla hvor vi spiste, men jeg får ikke lagt det ved denne meldingen, og å legge det ut på Facebook liker jeg egentlig ikke. Men jeg kan legge det ut på Los Vikingos sin hjemmeside under bilder, det er da mer priva.. du fikk adressen.
    Ha det og God Jul,, lykke til videre, jeg følger med på bloggen!
    Hilsen
    Oddbjørn
    ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s