En god start på dagen

Uten mat og drikke, duger jeg ikke.

Uten en bra frokost blir det dårlig trening, dårlig humør og dårlig restitusjon. Normalt våkner jeg og er skrubbsulten på morgenen, og da er det viktig å få en skikkelig god start på dagen med en bra frokost. Og her på Sunprime Coral Suites & Spa har de helt fantastisk bra frokost. Her kan vi få alt vi ønsker oss til frokost, listen over matretter er superlang og inkluderer blant annet egg i alle former, bacon, pølser, bønner, bakte grønnsaker og hashbrowns (poteter som er revet og stekt). De har masse oster, kjøttpålegg, seks ulike frokostblandinger pluss en helt utrolig god havregrøt. Dessertretter har de mange av, smultringer, pannekaker, croissanter med og uten sjokolade med mer. Et stort fruktfat og mye oppskjært frukt frister også ganen hver morgen. Så hva ender vi opp med å spise når vi kan velge og vrake blant alt dette?

Herlig frokost på hotellet.
Frokosten på hotellet er absolutt verdt å skryte av. Her er det noen for enhver smak og vi har ikke savnet noe som helst. Spesielt godt liker vi de ulike musliblandingene, frukten og den ferske juicen de lager. Pluss for god havregrøt og kaffe!

Jeg er et vanemenneske til frokost. Noen vil kalle meg kjedelig. Jeg er nemlig svært godt fornøyd om jeg får min havregrøt til frokost. Jeg vet at magen min tåler havregrøt godt, og kroppen liker å få dette eller musli på morgenen. Spesielt før trening. Men siden vi er på treningsleir sper jeg på med litt ekstra til frokost for at jeg skal ha nok energi til all treningen.  I tillegg til havregrøten (som jeg putter nøtter, bananchips og ekstra havregryn i) blir det gjerne en brødskive eller liten baguette med ost og skinke, en croissant med sjokolade pluss en god del frukt. En supergod start på dagen, både for meg og magen!

Karis frokost på treningsleir
Min frokost består av havregrøt med nøtter og banancrisp, banan og ferskpresset juice. Brødskive med ost og skinke, et egg, en croissant med sjokokade og nok av frukt. Pluss en kopp kaffe. Nok til å holde meg gående gjennom noen timer på sykkelsetet. Kjedelig, tenker du kanskje, men for meg er det viktig å spise det jeg vet funker når jeg er på treningsleir.
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s