Ut på tur, aldri sur!

I dag sto det sykling på programmet. 90 minutter med sprinter, styrketråkk og rolig sykling. Planen var å sykle tur retur Kikutstua før 12, det var jo ikke meldt regn tidlig på dagen. Men – værvarselet var ikke helt til å stole på. Det regnet allerede fra halv elleve. Heldigvis var jeg godt kledd og ved godt mot, det var bare å sykle i vei.

Å sykle til Kikut hjemmefra er alltid en utfordring, for jeg blir så innmari varm på vei opp. for så å bli iskald på vei ned. Tok med tørt tøy i sekken og godt humør på veien.

Det er ikke vanskelig å holde varmen til Kikut. Det er jo bare oppover! Møtte Christian Nilsson på Bogstad og vi klarte å sette ny rekord i tid brukt til Kikut. Over halvannen time opp! Styrketråkk sone 1/2 går sakte. Jeg var likevel gjennomvåt av svette da vi vel kom frem. Møtte på noen triatleter og syklister på Kikut, ikke så mange som hadde våget seg ut i uværet. Nils Juell kjente meg ikke igjen engang, ikke lett å kjenne igjen smilet bak all gjørma!

Ganske møkkete etter å ha syklet opp til Kikut. Verre skulle det bli på vei ned!

Svette klær blir fort kalde og jeg var veldig glad for å finne fyr i peisen og tørt tøy i sekken. Etter en klassisk Kikut-vaffel og kakao med krem var det klart for hjemreise. Gjørma sprutet over alt på vei nedover, jeg må helt klart skaffe meg noen briller uten farge til å sykle med. Det gjør ganske vondt å få sand og småstein i øynene. Endelig var vi nede, og halvannen time hadde blitt til 2,5 time – ikke så rart jeg var sliten selv om tempoet var lavt. 45 kilometer var ikke all verden å skryte av!

Skitten, sølete, kald og blid.
Skitten, sølete og kald etter lang tur i marka. Men oj så deilig det er å sykle ute. Været satte ingen stopper for humøret, selv om det skal bli godt å komme til sol og varme neste uke.

Etter sykkelturen ble det en halvtime i bassenget på Hundsund for å myke opp kroppen igjen. Jeg satte imidlertid mest pris på fem varme minutter i badstua. Det var digg! Kristian var flink og svømte litt drills mens Magnus og jeg lekte i varmebassenget, og så løp han hjem etterpå. 10 km på 42 minutter, jeg må passe meg i år ser det ut til. Kristian løper fort!

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s