Er så smått i gang

Den siste uken har jeg faktisk hatt litt intensitet på noen treningsøkter i bassenget. Pulsen har vært oppe i 180 uten at det gikk fort nok til å skryte av. Det er vel akkurat slik det skal være etter fire uker med kun mosjon. Det skal gjøre vondt å starte igjen. Ordentlig treningsopplegg starter denne uken, men forrige uke så slik ut:

Mandag: 3800 meter på Domus. 18 km transportsykling til/fra trening og jobb.

Tirsdag: 3700 meter på Domus. 18 km transportsykling til/fra trening og jobb.

Onsdag: 16 km sykling til og fra jobb. Yoga 75 minutter.

Torsdag: Hot Mojo yoga på SATS. 40 min løpetur på Bygdøy etterpå.

Fredag: 3500 meter på Domus. 18 km transportsykling til/fra trening og jobb. 1 time stabilitet/core/styrke på SATS.

Lørdag: 75 min spinning på SATS.

Søndag: 3000 meter rolig svømt på Hundsund. 35 min løpetur og en time Yoga på SATS.

Totalt ca 14 timer, hvorav fire med intensitet.

Tre yogatimer på en uke var veldig godt. Kroppen kan nå tøyes og bøyes! Hot Mojo prøvde jeg for aller første gang, det gav mersmak. Dette er SATS sin versjon av yoga i varmen. Jeg vet nå hvordan jeg kan akklimatisere meg til konkurranser i varmere strøk. Yoga i 38 grader og 60 % fuktighet er slitsomt! Skulle gjerne vist et bilde av meg i aksjon, men er redd mobilen da ville kollapset under de våte forholdene som rådet rundt min yogamatte.

Nydelig å sykle hjem i dette været
Hvem kan si nei takk til en sånn solnedgang på vei fra jobb?

Syklingen til og fra trening og jobb har gjort godt for hodet og kroppen. Problemene med musearmen er nesten borte! Dessuten er det så utrolig godt med frisk luft. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har startet med dette tidligere. Nå måtte jeg starte, siden det plutselig ikke var noen bra steder å parkere på Domus på morgenen, uten at Europark var ute og ga meg bot en gang i uken. Sykkelen ble redningen. Det er 6,5 km hjemmefra til Domus, perfekt oppvarming før trening. Så ruller jeg rolig ned til jobben på Solli plass etter endt økt. Og hjem igjen opp alle bakkene etterpå såklart. Stor takk til Kristian som leverer og henter i barnehage nesten hver dag!

Jeg har også kjøpt meg flere nye sko i uken som gikk. Gleder meg til å teste mine nye IceBug. Satser på å kunne løpe til og fra jobb en gang i uken med dem – uansett føre. Mine nye Nike Lunarglides og Nike Free skal løpes inn på Tenerife.

Ellers er det treningen til minstemann som var morsomst denne uka. Magnus har begynt på Jutul sin hockeyskole i Bærum Ishall. Det gjelder å starte tidlig, sier jeg!

Hockeyskole i Bærum Ishall
Magnus har fått hjelm med navn på og er klar for hockeyskolen sammen med Kristian. Det gjelder å starte tidlig, så får vi se om interessen vedvarer.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s