Jeg vil trene!!!

De siste ukene har jeg hatt sesongpause (siden Garmin Barcelona Triathlon). Fire uker med treningsfri gjør at kribler det i kroppen etter å komme igang igjen. Kroppen og hodet skriker etter bevegelse når arbeidsdagen er over. Normalt jobber jeg i halv stilling hos Idium, men disse ukene har jeg jobbet fire dager i uken. Hva ellers skal jeg bruke tiden min på, når jeg ikke trener? Dessuten har det vært fint å ha en periode der jeg har kommet godt inn i det på jobb. Baksiden av medaljen har vært stiv nakke, stive skuldre, vond skrivearm og til tider dårlig humør. Jeg er ikke laget for å sitte stille!

Jeg tåler virkelig ikke å sitte stille. De siste ukene har jeg hatt en vond «musearm». Kristoffer Torgersen hos Stabækklinikken får hyppig besøk og jeg blir sakte bedre. Gleder meg til å trene igjen!

Etter en uke med helt fri, skjønte jeg at det var lov å mosjonere i sesongpausen. Det hjalp litt. Derfor har jeg vært seks ganger i bassenget, begynt å sykle til jobb og løpt to halvtimes turer. Helt uten intensitet og plan. Vi snakker sone 1 og under det. Kanskje bortsett fra noen fine serier med 12×25 fly on 25. Favorittserien min! Jeg har også forsøkt meg på noen yogatimer og hatt et par stabilitetsøkter, i tillegg til Trysil-tur og Kragerø-tur med familien. Men altså ikke mer enn mentalhygiene og hygge.

Ganske fornøyd etter å ha løpt mine første 18 hull for sesongen på Kragerø Golfpark. Jepp, ingen golf. Kun løping. Eller jogging, gitt farten jeg holdt. Absolutt mosjonstempo 🙂
Ok, så er det litt deilig å ta det med ro også. Nyte sola litt for eksempel.

Selv om jeg har fryktelig lyst til å starte ordentlig trening igjen, holder treneren meg hardt igjen. ”Jeg vil du skal ta minst en uke til fri, ” var beskjeden jeg fikk på e-post forrige uke. Han vet at jeg ikke liker det, men gir den likevel. Mosjon er lov, men ikke trening. Inntil videre.

Fordelen med sesongpause er at jeg har mer tid til Magnus. Herlig!
Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s