Bursdagsfeiring på etterskudd

Magnus fylte tre år 7. oktober. Samme dag som jeg kjørte Garmin Barcelona Triathlon. Jeg fikk altså ikke feiret med Magnus på selve treårsdagen. Faktisk har Kristian og jeg byttet på å være borte på bursdagen hans hvert år til nå. Ikke at det har vært meningen, det har bare blitt sånn. Dårlig timing kanskje, men feiringen blir normalt ikke dårligere selv om den gjøres en uke for sent.

Hentet Magnus i barnehagen med fin bursdagskrone på.

Denne uka har Magnus blitt feiret i barnehagen med bursdagskrone og gele. Og vi har hatt familiefeiring hjemme. Fullt hus og stor stemning. Magnus fikk åpne pakker til han nesten ikke orket mer.

Bursdagskort med bursdagssang! Det var stas.

Størst inntrykk gjorde nok bursdagskortet fra tante Brita som bor i Canada. Det var et slikt kort som spilte bursdagssangen når man åpner det, og Magnus åpnet og lukket mange ganger i løpet av ettermiddagen! Til slutt sang han «happy birthday to you» helt på egenhånd, det var ganske søtt.

Mye moro med bursdagskake, lysblåsing og åpning av pakker. Bursdag er stor stas for store og små.

Resten av uken har gått med til restitusjon og treningsfri. Jeg har nemlig sesongpause. 3-4 uker nesten uten trening, og så godt som ingen vanlig trening som svøm, sykkel og løp. Istedet har det blitt mange dager helt uten trening, en time solid stretching, to veldig rolige turer i bassenget og igår syklet Kristian og jeg til Kikutstua. Det var min første tur på terrengsykkel, og det blir absolutt ikke min siste.

Kikutstua var et fint sted å varme iskalde føtter på. Gode vafler hadde de også!

 

Magnus har kost seg hos mamma og morfar i helgen, mens Kristian og jeg har hatt barnefri. Uten den vanlige treningsdosen går jeg lett på veggen, så idag har vi ryddet skap for klær vi ikke bruker lenger. Uteboden er klar til lagring av utstyr for vinteren og inneboden delvis ryddet så finsyklene kan stå inne.

Livesending fra Ironman Hawaii på storskjerm!

I går kveld var vi hos Unaas-gutta på Hawaiiparty. Livesending fra VM i Ironman fra Hawaii på storskjerm, øl med god samvittighet på kjølern og gode triathlonvenner ved siden av. Veldig moro å følge både proffene og de norske utøverne i deres kamp mot varmen og distansen på Hawaii. Gratulerer så mye til Allan Hovda med ny norsk rekord i løypa, utrolig imponerende og inspirerende. Stå på!

 

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s