Andreplass i Barcelona!

Jeg har akkurat kommet hjem fra Garmin Barcelona Triathlon. Rett før flyet skulle dra fra Barcelona fikk jeg beskjed hjemmefra om at jeg hadde fått andreplass i konkurransen igår. Gjett om jeg ble glad! Jeg håpet jeg hadde blitt topp fem, men at jeg ble nummer to kom ganske overraskende.

Noen smakebiter fra Garmin Barcelona Triathlon. Flere bilder kommer!

Full racereport kommer senere, men inntrykket av konkurransen er positivt. 6000 triatleter koste seg i Barcelonas gater igår, med draftlegal sykling (lov å ligge på hjul) og stengte veier. Været var fint og sola skinte. Vi hadde vel 28 grader i skyggen midt på dagen. Svømmingen var preget av meterhøye dønninger, noe som gjorde navigeringen vanskelig. Det var kun fire bøyer å sikte etter, så det ble for langt mellom dem i høye bølger. Og selv om det var 10 minutter mellom hver startwave, så tok jeg igjen hundrevis av svømmere underveis. Mye kaos som satte sitt preg på svømmetiden. Med så mange deltagere sier det seg selv at de ble mye køløping i skiftesonene, noe irriterende til tider. Samtidig veldig gøy å se mange nybegynnere kose seg på sitt første triathlon!

Full racereport kommer som sagt senere! Inntil videre kan du kose deg med å lese mine racereports fra tidligere konkurranser.

Takk til 2xu for våtdrakt, konkurransetøy og restitusjonstøy. Takk til Birk Sport og Fuji for sykkel og takk til Unaas Cycling for fantastiske hjul. Takk til Garmin for pulsklokke og Trimtex for oppvarmingstøy. Godt å vite at det ikke står på utstyret!

Bak enhvert sterk kvinne står en bra mann. Denne gang var det Håkon Johannessen som reddet dagen. Jeg fikk låne våtdrakten hans og han gjorde sitt beste for å heie meg frem i løypa.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s