Race nails

Inspirert av høsten ble denne ukens negler i alle mulige farger. En farge på hver negl faktisk. Sånn er det når jeg føler for å ha litt av hvert for hånden. Resultatet ble slik:

Denne ukas negler ble fargerike. Jeg trenger farger i hverdagen! Det gir energi, styrke og fokus. Ren terapi.

Jeg har som regel alltid sterke farger på neglene i mine konkurranser. Farger gir meg energi og fokus. Fargerike negler på sykkelstyret minner meg om at jeg har lyst til å konkurrere, jeg digger det faktisk og jeg har godt humør med mine race nails. Dessuten gjør de meg lett gjenkjennelige på bilder i etterkant, slik som dette bildet tatt av Kjell Vigestad i en artikkel for Kondis:

Her er det lett å se mine rosa og gule negler under Ironman 70.3 Haugesund. Hvem som ligger ved siden av vet jeg ikke, men han og jeg holdt følge hele veien på svømmingen i Skeisvannet.

I morgen går turen til Barcelona for Garmin Barcelona Triathlon førstkommende søndag. Hvilken farge det blir på neglene denne ganger er fortsatt ikke bestemt. Men at det blir av den sterke, klare sorten er bestemt. Grønn, blå, rosa og gull er pakket i kofferten og klare for avreise.

Fullfart Lingsom

Full fart på alle fronter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s